Informacije o Jiva elektronskim knjigama

Kako mogu da nabavim elektronske verzije knjige Jiva izdanja?

Elektronske verzije naših knjiga se nalaze u prodavnici. Pored toga, knjige je moguće kupiti i preko Amazon i Apple Books prodavnica.

Kupovinom u našoj prodavnici umesto na Amazonu ili Apple-u dobijate sledeće pogodnosti:

  • Cena: dobićete popust ukoliko ste kupili štampanu verziju knjige ili audio lekcije koje idu uz kupljenu knjigu. Takođe nudimo popuste za državljane Indije, Nepala i Bangladeša.
  • Budući popusti: nakon kupovine elektronske knjige, dobićete popust ako želite da kupite štampanu verziju ili audio lekcije koje idu uz kupljenu knjigu.
  • Nema “zaključavanja” od strane prodavca: Po kupovini knjige dobićete dva fajla: .epub and .mobi tako da možete slobodno da birate na kom uređaju ili programu želite da čitate.

Da li se dobija popust ukoliko sam kupio/la štampanu verziju ili audio lekcije?

Nudimo popust za svaku knjigu koju ste kupili na jiva.org. Nismo u stanju da damo popuste za kupovine preko Amazona ili Apple Books prodavnica. Molimo vas da pišete prodavnici na jiva.org putem email-a.

Takođe kada kupujete preko naše prodavnice dobijate obe verzije fajla, dok kupovinom na Amazon ili Apple Books prodavnicama dobijate samo jedan format koji može da se koristi samo na njihovim uređajima.

Jiva elektronske knjige na pametnim telefonima

Da li je moguće čitati elektronske knjige na pametnim telefonima?

Naravno da jeste! Postoje dve mogućnosti, u zavisnosti od programa za čitanje koji preferirate. Nakon kupovine dobijate fajlove u obe verzije (.epub and .mobi) i možete slobodno da izaberete i koristite oba.

Korišćenje Epub programa za čitanje

Što se tiče programa za čitanje epub verzije fajla, naša preporuka je korišćenje Google Play Books na Android telefonima ili tabletima.

Preporučujemo korišćenje Apple Books programa na iPhone, iPad i Mac uređajima.

Sa ovim programom možete otvorite .epub fajl koji ćete dobiti posle kupovine.

Korišćenje Kindle programa za čitanjeReader App

Takođe možete koristiti i Kindle Reader app. Sa ovim programom možete koristiti .mobi fajl koji ćete dobiti nakon kupovine.

Koji program za čitanje elektronskih knjiga mogu koristiti na mom Android pametnom telefonu?

Preporučujemo Google Play Books (.epub fajl) ili Kindle Reader app (.mobi fajl). Oba programa su besplatni. Možete skinuti oba fajla posle kupovine.

Koji program za čitanje elektronskih knjiga mogu koristiti na mom iPhone-u?

Preporučujemo Apple Books (.epub fajl) ili Kindle Reader app (.mobi fajl). Oba programa su besplatni. Možete skinuti oba fajla posle kupovine.

Jiva elektronske knjige na tabletima

Da li je moguće čitati elektronske knjige na mom iPad-u?

Da, moguće je čitati elektronske knjige kupljene na jiva.org na vašem iPad-u. Postoje dve mogućnosti, u zavisnosti od programa za čitanje koji preferirate:

Korišćenje programa Apple Books ili nekog drugog programa za čitanje Epub fajlova

Preporučujemo da koristite Apple Books app, koji možete instalirate preko App Store-a. Sa ovim programom možete otvoriti .epub fajli koji ćete dobiti posle kupovine.

Korišćenje Kindle programa za čitanje

Takođe možete koristiti besplatni program Kindle Reader app. Sa ovim programom možete koristiti .mobi fajl koji ćete dobiti nakon kupovine.

Da li je moguće čitati elektronske knjige na mom tabletu (koji nije iPad)?

Da, moguće je čitati elektronske knjige kupljene na jiva.org na vašem iPad-u. Postoje dve mogućnosti, u zavisnosti od programa za čitanje koji preferirate:

Korišćenje Kindle programa za čitanje

Takođe možete koristiti besplatni program Kindle Reader app. Sa ovim programom možete koristiti .mobi fajl koji ćete dobiti nakon kupovine.

Korišćenje programa za čitanje Epub fajlova

Preporučujemo korišćenje Google Play Books na Androidu za čitanje .epub fajla ali takođe postoji puno alternativa.

Koji program za čitanje elektronskih knjiga mogu koristiti na mom Ipad-u?

Od programa za čitanje elektronskih knjiga preporučujemo Apple Books (.epub fajl) ili Kindle Reader app (.mobi fajl). Oba programa su besplatni. Možete skinuti oba fajla posle kupovine.

Jiva elektronske knjige na čitačima elektronskih knjiga

Da li je moguće čitati elektronske knjige na mom Kindle-u?

Da, posle kupovine dobijate i .mobi fajl (za Kindle) kao i .epub fajl koji se može otvoriti na većini drugih čitača elektronskih knjiga. Na ovaj način sigurno možete čitati knjige na većini čitača elektronskih knjiga koji postoje na tržištu.

Da li je moguće čitati elektronske knjige na mom Kobo/Nook/Sony/Tolino čitaču?

Da, posle kupovine dobijate i .mobi fajl (za Kindle) kao i .epub fajl koji je može otvoriti na većini drugih čitača elektronskih knjiga osim Amazon Kindle-a. Na ovaj način sigurno možete čitati knjige na većini čitača elektronskih knjiga koji postoje na tržištu.

Jiva E elektronske knjige na drugim računarima Computers

Koje programe za čitanje elektronskih knjiga je moguće koristiti na mom laptop računaru?

Od programa za čitanje elektronskih knjiga za Apple laptope preporučujemo Apple Books (.epub fajl) ili Kindle reader app (.mobi fajl). Oba programa su besplatni. Možete skinuti oba fajla posle kupovine.

Za Windows tablete i račuinare postoji puno programa koji mogu otvoriti .epub fajl. Molimo vas da pogledate sledeći spisak: Top 10 Best Epub Readers for Windows. Na primer, Freda program deluje obećavajuće.

Takođe možete koristiti i Kindle Reader app. Sa ovim programom možete koristiti .mobi fajl koji ćete dobiti nakon kupovine.

Da li je moguće čitati elektronske knjige na više uređaja?

Da, ne postoje ograničenja. Možete u isto vreme da čitate knjige na vašem laptopu, tabletu, telefonu ili čitaču elektronskih knjiga.

Fajl formati

Koje formate za čitanje elektronskih knjiga nudite?

Nakon kupovine u našoj prodavnici dobićete dva fajla: .epub i.mobi tako da možete slobodno da izabere na kojem uređaju (čitač elektronskih knjiga, tablet, pametni telefon, laptop) i sa kojim programom ćete čitati. Tako niste vezani za posebnog prodavca već možete čitati na svim dostupnim urađajima i platformama, uključujući Amazon Kindle, Apple Books, Barnes and Nobles, Nook, Kobo, Tolino, itd.

© 2017 JIVA.ORG. All rights reserved.